Zimní bavlněné rukavice CXS máčené v PVC, červené

X
Zimní bavlněné rukavice CXS máčené v PVC, červené
894,00 Kč
 bez DPH
1 081,74 Kč s DPH
balení
Kód produktu SKU   875051
  • Záruka 10 let
  • Zboží skladem druhý den u vás
  • Odpověď k poptávce do 24 hodin
  • Jsme tu pro vás

Popis a parametry

  • Delší povrstvené pracovní rukavice z bavlněného úpletu v zimním provedení.
  • Silnější vrstva PVC pokrývá celou rukavici.
  • Díky větší délce rukavice chrání také část předloktí.
  • Zdrsnění dlaně a prstů zlepšuje úchop předmětu.
  • EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice. Informace jsou přiloženy v návodu.
  • EN 511: Tato evropská norma specifikuje požadavky a metody zkoušení pro rukavice chránící proti chladu sdílenému konvekcí (konvekčnímu chladu) a chladu sdílenému vedením (kontaktnímu chladu) až do -50 °C. Tento chlad může souviset s klimatickými podmínkami nebo s průmyslovou činností. Specifické hodnoty různých tříd provedení jsou rozlišeny speciálními požadavky pro každou třídu rizika nebo speciální oblasti použití. Zkoušky výrobku udávají pouze třídy provedení, ale ne stupeň ochrany.
  • EN 388: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, značení a dodávané informace pro ochranné rukavice proti mechanickým rizikům způsobeným oděrem, řezem čepelí, trháním a propíchnutím. Norma je použitelná jen spolu s EN 420. Stupeň ochrany se udává v závorce za normou, například EN 388 (4131)
  • Norma EN 420
  • Norma EN 388 : 4221
  • Norma EN 511 : X1X

Specifikace

Informace o produktu

Název produktu Zimní bavlněné rukavice CXS máčené v PVC, červené
značka CXS
Prodejní jednotka balení
Stránka papírového katalogu 1999

Parametr

Velikost rukavice 11
Materiál PVC
Barva ČERVENÁ
Počet párů 6
Norma EN 511 X1X
Typ ochrany zateplené
Technické údaje Norma: EN 388, EN 420, EN 511 , Povrch: máčené
Norma EN 388 4221
Norma EN 420 ANO

Recenze jsou pravdivé a spolehlivé. Chcete-li se dozvědět více o postupech ověřování a kontroly, klikněte zde.