Víko k úložnému potravinářskému boxu o objemu 19 l.
Opatřeno certifikací NSF a HACCP, BPA-Free.
Splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.
Prohlášení o shodě:
Písemné ujištění výrobce nebo dovozce o tom, že výrobek splňuje požadavky technických předpisů platných v ČR a že byl dodržen stanovený postup při posouzení shody. Postup při posouzení shody stanoví zákon 22/1997 Sb. v platném znění a příslušná nařízení vlády. NSF certifikace:
Výrobek byl testován v oblasti veřejného zdraví, bezpečnosti a ochrany životního prostředí nezávislou certifikační společností NSF International. Certifikační programy vyžadují pravidelné kontroly ve výrobnách a výrobky jsou pravidelně přezkušovány dle nejnovější verze použitelné národní normy. HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygi
Víko k úložnému potravinářskému boxu o objemu 19 l.
Opatřeno certifikací NSF a HACCP, BPA-Free.
Splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.
Prohlášení o shodě:
Písemné ujištění výrobce nebo dovozce o tom, že výrobek splňuje požadavky technických předpisů platných v ČR a že byl dodržen stanovený postup při posouzení shody. Postup při posouzení shody stanoví zákon 22/1997 Sb. v platném znění a příslušná nařízení vlády. NSF certifikace:
Výrobek byl testován v oblasti veřejného zdraví, bezpečnosti a ochrany životního prostředí nezávislou certifikační společností NSF International. Certifikační programy vyžadují pravidelné kontroly ve výrobnách a výrobky jsou pravidelně přezkušovány dle nejnovější verze použitelné národní normy. HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygi
Víko k úložnému potravinářskému boxu o objemu 19 l.
Opatřeno certifikací NSF a HACCP, BPA-Free.
Splňuje podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě.
Prohlášení o shodě:
Písemné ujištění výrobce nebo dovozce o tom, že výrobek splňuje požadavky technických předpisů platných v ČR a že byl dodržen stanovený postup při posouzení shody. Postup při posouzení shody stanoví zákon 22/1997 Sb. v platném znění a příslušná nařízení vlády. NSF certifikace:
Výrobek byl testován v oblasti veřejného zdraví, bezpečnosti a ochrany životního prostředí nezávislou certifikační společností NSF International. Certifikační programy vyžadují pravidelné kontroly ve výrobnách a výrobky jsou pravidelně přezkušovány dle nejnovější verze použitelné národní normy. HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygi