Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474

X
Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474
420,00 Kč
 bez DPH
508,20 Kč s DPH
pár
Kód produktu SKU   1503244
  • Záruka 10 let
  • Zboží skladem druhý den u vás
  • Odpověď k poptávce do 24 hodin
  • Jsme tu pro vás

Popis a parametry

  • Pracovní rukavice odolné vůči vysokým teplotám.
  • Měkké a pohodlné rukavice umožňují přerušovanou manipulaci se suchými předměty až do teploty 180 °C.
  • Odolné proti roztržení nebo proříznutí.
  • Schopnost absorpce potu.
  • Splňují normy EN 420, EN 388 a EN 407.
  • EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
  • EN 388: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, značení a dodávané informace pro ochranné rukavice proti mechanickým rizikům způsobeným oděrem, řezem čepelí, trháním a propíchnutím. Norma je použitelná jen spolu s EN 420. Stupeň ochrany se udává v závorce za normou, například EN 388 (4131), v pořadí: ochrana proti oděru (0 - 4), řezu čepelí (0 - 4), trhání (0 - 5), propíchnutí (0 - 4).
  • EN 407: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, informace pro uživatele a značení ochranných rukavic proti teplu a/nebo ohni. Měla by být používána pro všechny rukavice, které chrání ruce před teplem a/nebo plameny v jedné nebo ve více z následujících podob: oheň, kontaktní teplo, konvekční teplo, radiační (sálavé) teplo, malé rozstříknuté částice nebo velká množství roztaveného kovu.
  • Norma EN 420
  • Norma EN 388 : 2241B
  • Norma EN 407 : X2XXXX
  • CE

Specifikace

Informace o produktu

Název produktu Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474, vel. 9
značka Ansell
Prodejní jednotka pár
Stránka papírového katalogu 1999

Parametr

Velikost rukavice 9
Materiál POLYESTER
Barva ŠEDÁ
Ochrana proti pořezání 2
Norma EN 407 X2XXXX
Počet párů 1
CE ANO
Norma EN 388 2241B
Norma EN 420 ANO
Typ ochrany Vysoké teploty

Recenze jsou pravdivé a spolehlivé. Chcete-li se dozvědět více o postupech ověřování a kontroly, klikněte zde.