Časový limit vaší relace brzy vyprší v důsledku neaktivity. Kliknutím na tlačítko OK prodloužíte časový limit o dalších 120 minut.
- Záruka 10 let
- Zboží skladem druhý den u vás
- Odpověď k poptávce do 24 hodin
- Jsme tu pro vás
Popis a parametry
- Pracovní rukavice odolné vůči vysokým teplotám.
- Měkké a pohodlné rukavice umožňují přerušovanou manipulaci se suchými předměty až do teploty 180 °C.
- Odolné proti roztržení nebo proříznutí.
- Schopnost absorpce potu.
- Splňují normy EN 420, EN 388 a EN 407.
- EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
- EN 388: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, značení a dodávané informace pro ochranné rukavice proti mechanickým rizikům způsobeným oděrem, řezem čepelí, trháním a propíchnutím. Norma je použitelná jen spolu s EN 420. Stupeň ochrany se udává v závorce za normou, například EN 388 (4131), v pořadí: ochrana proti oděru (0 - 4), řezu čepelí (0 - 4), trhání (0 - 5), propíchnutí (0 - 4).
- EN 407: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, informace pro uživatele a značení ochranných rukavic proti teplu a/nebo ohni. Měla by být používána pro všechny rukavice, které chrání ruce před teplem a/nebo plameny v jedné nebo ve více z následujících podob: oheň, kontaktní teplo, konvekční teplo, radiační (sálavé) teplo, malé rozstříknuté částice nebo velká množství roztaveného kovu.
- Norma EN 420
- Norma EN 388 : 2241B
- Norma EN 407 : X2XXXX
- CE
Specifikace
Informace o produktu
Název produktu | Polyesterové rukavice Ansell ActivArmr® 42-474, vel. 9 |
---|---|
značka | Ansell |
Prodejní jednotka | pár |
Stránka papírového katalogu | 1999 |
Parametr
Velikost rukavice | 9 |
---|---|
Materiál | POLYESTER |
Barva | ŠEDÁ |
Ochrana proti pořezání | 2 |
Norma EN 407 | X2XXXX |
Počet párů | 1 |
CE | ANO |
Norma EN 388 | 2241B |
Norma EN 420 | ANO |
Typ ochrany | Vysoké teploty |
Recenze jsou pravdivé a spolehlivé. Chcete-li se dozvědět více o postupech ověřování a kontroly, klikněte zde.