Plastové (HDPE) nádoby ideální pro skladování a převoz potravin, sypkých i tuhých látek, apod.
Vhodné pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl.
Nádoby jsou opatřeny třemi madly: dvě pro přenášení nádoby a jedno pro vylévání obsahu.
Nádoby lze uzavřít a otevřít čtvrtinovým pootočením, bezpečnostní tlačítko.
Stohovatelné, voděodolné provedení.
Max. teplota plněného obsahu je 70 °C, teplota nádoby před uzavřením a skladováním max. 30 °C.
Certifikace pro styk s potravinami.
UN certifikát pro tuhé látky.
UN značení pro tuhé látky:
Takto označený výrobek je certifikován a vyhovuje mezinárodním předpisům pro balení a přepravu nebezpečného materiálu. UN značení specifikuje typ obalu, v němž jsou nebezpečné tuhé látky přepravovány, jeho charakteristiku a možnosti využití.
HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Plastové (HDPE) nádoby ideální pro skladování a převoz potravin, sypkých i tuhých látek, apod.
Vhodné pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl.
Nádoby jsou opatřeny třemi madly: dvě pro přenášení nádoby a jedno pro vylévání obsahu.
Nádoby lze uzavřít a otevřít čtvrtinovým pootočením, bezpečnostní tlačítko.
Stohovatelné, voděodolné provedení.
Max. teplota plněného obsahu je 70 °C, teplota nádoby před uzavřením a skladováním max. 30 °C.
Certifikace pro styk s potravinami.
UN certifikát pro tuhé látky.
UN značení pro tuhé látky:
Takto označený výrobek je certifikován a vyhovuje mezinárodním předpisům pro balení a přepravu nebezpečného materiálu. UN značení specifikuje typ obalu, v němž jsou nebezpečné tuhé látky přepravovány, jeho charakteristiku a možnosti využití.
HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.
Plastové (HDPE) nádoby ideální pro skladování a převoz potravin, sypkých i tuhých látek, apod.
Vhodné pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl.
Nádoby jsou opatřeny třemi madly: dvě pro přenášení nádoby a jedno pro vylévání obsahu.
Nádoby lze uzavřít a otevřít čtvrtinovým pootočením, bezpečnostní tlačítko.
Stohovatelné, voděodolné provedení.
Max. teplota plněného obsahu je 70 °C, teplota nádoby před uzavřením a skladováním max. 30 °C.
Certifikace pro styk s potravinami.
UN certifikát pro tuhé látky.
UN značení pro tuhé látky:
Takto označený výrobek je certifikován a vyhovuje mezinárodním předpisům pro balení a přepravu nebezpečného materiálu. UN značení specifikuje typ obalu, v němž jsou nebezpečné tuhé látky přepravovány, jeho charakteristiku a možnosti využití.
HACCP:
Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů (Hazard Analysis and Critical Control Points) ve výrobě potravin je jeden ze základních nástrojů, jak účinně předcházet rizikům ohrožujícím bezpečnost potravin. Vytvoření a zavedení systému HACCP je vyžadováno povinně u všech výrobců potravin na základě Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin. Certifikace systému HACCP je prokazatelným potvrzením funkčnosti a efektivity zavedeného systému HACCP.