Časový limit vaší relace brzy vyprší v důsledku neaktivity. Kliknutím na tlačítko OK prodloužíte časový limit o dalších 120 minut.
- Záruka 10 let
- Zboží skladem druhý den u vás
- Odpověď k poptávce do 24 hodin
- Jsme tu pro vás
Popis a parametry
- Ochranné rukavice pro práci s chemikáliemi.
- Odolné vůči kyselinám, zásaditým látkám a alkoholu.
- Splňují normy EN 420:2003 + A1:2009 a EN374:2003 nízká chemická odolnost, EN374:2003 mikroorganismy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganismy, EN421: radioaktivní kontaminace (2016).
- EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
- EN 374: Tato evropská norma určuje požadavky na rukavice tak, aby při použití chránily uživatele vůči chemikáliím a/nebo mikroorganismům a stanoví názvy pro používání. Zahrnuje terminologii týkající se ochrany rukou a ochranných rukavic. Norma se používá současně s EN 420. Tato norma nestanoví požadavky na ochranu proti mechanickým rizikům. Požadavky se týkají především: penetrace, permeace, mechanických vlastností, značení a rozsahu informací poskytovaných výrobcem.
- EN 421: Tato norma stanovuje požadavky a zkušební metody pro rukavice chránící před ionizujícím zářením a radioaktivním zamořením. Norma je určená pro rukavice, které chrání ruce a různé částí paží a ramen.
- Norma EN 374-2
- Norma EN 420
- CE
- Norma EN 374-1
Specifikace
Informace o produktu
Název produktu | Neoprenové rukavice Ansell NeoTouch® 25-201, 100 ks, vel. 9 |
---|---|
značka | Ansell |
Prodejní jednotka | balení |
Stránka papírového katalogu | 1999 |
Parametr
Velikost rukavice | 9 |
---|---|
Barva | ZELENÁ |
Délka (cm) | 30 cm |
Typ ochrany | chemikálie |
Tloušťka (mm) | 0.13 mm |
Norma EN 420 | ANO |
Balení (ks) | 100 ks |
Materiál | NEOPREN |
CE | ANO |
Covid-19 | ANO |
Norma EN 374-2 | ANO |
Pro praváky i leváky | ANO |
Pro použití v potravinářství | NE |
Norma EN 374-1 | ANO |
Recenze jsou pravdivé a spolehlivé. Chcete-li se dozvědět více o postupech ověřování a kontroly, klikněte zde.