Je pro nás důležité abychom stránky přizpůsobili na míru vašim potřebám.
Kliknutím na tlačítko "Přijmout avsechny soubory cookie" si naše platforma bude moci vyměňovat informace s vaším prohlížečem prostřednictvím souborů cookie. Tyto informace umožňují našemu marketingovému týmu a našim internetovým partnerům měřit výkonnost našich webových stránek a analyzovat vaše nákupní preference. Díky tomu vám můžeme nabízet produkty co nejvíce přizpůsobené vašim potřebám a vhodnou/přizpůsobené reklamu. Pokud se chcete blíže seznámit s účely a nastavením jednotlivých typů souborů cookie, klikněte na "nastavení souborů cookie".
A samozřejmě vás srdečně zveme i v případě, že se rozhodnete pokračovat v návštěvě bez souborů. Chcete-li se dozvědět více, můžete si rovněž prostudovat našezásady používání souborů cookie.
Časový limit vaší relace brzy vyprší v důsledku neaktivity. Kliknutím na tlačítko OK prodloužíte časový limit o dalších 120 minut.
Latexové rukavice vhodné pro použití v potravinářství.
Zajišťují bezpečnost a hygienu při práci.
Rukavice jsou univerzální, lze použít pro levou i pravou ruku.
Velmi měkké, pohodlné a pružné.
Splňují normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízká chemická odolnost, EN374:2003 mikroorganismy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganismy.
EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
EN 374: Tato evropská norma určuje požadavky na rukavice tak, aby při použití chránily uživatele vůči chemikáliím a/nebo mikroorganismům a stanoví názvy pro používání. Zahrnuje terminologii týkající se ochrany rukou a ochranných rukavic. Norma se používá současně s EN 420. Tato norma nestanoví požadavky na ochranu proti mechanickým rizikům. Požadavky se týkají především: penetrace, permeace, mechanických vlastností, značení a rozsahu informací poskytovaných výrobcem.
Latexové rukavice vhodné pro použití v potravinářství.
Zajišťují bezpečnost a hygienu při práci.
Rukavice jsou univerzální, lze použít pro levou i pravou ruku.
Velmi měkké, pohodlné a pružné.
Splňují normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízká chemická odolnost, EN374:2003 mikroorganismy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganismy.
EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
EN 374: Tato evropská norma určuje požadavky na rukavice tak, aby při použití chránily uživatele vůči chemikáliím a/nebo mikroorganismům a stanoví názvy pro používání. Zahrnuje terminologii týkající se ochrany rukou a ochranných rukavic. Norma se používá současně s EN 420. Tato norma nestanoví požadavky na ochranu proti mechanickým rizikům. Požadavky se týkají především: penetrace, permeace, mechanických vlastností, značení a rozsahu informací poskytovaných výrobcem.
Latexové rukavice vhodné pro použití v potravinářství.
Zajišťují bezpečnost a hygienu při práci.
Rukavice jsou univerzální, lze použít pro levou i pravou ruku.
Velmi měkké, pohodlné a pružné.
Splňují normy EN 420:2003 + A1:2009 et EN374:2003 nízká chemická odolnost, EN374:2003 mikroorganismy, EN ISO 374-1:2016 B, EN ISO 374-5:2016 mikroorganismy.
EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice.
EN 374: Tato evropská norma určuje požadavky na rukavice tak, aby při použití chránily uživatele vůči chemikáliím a/nebo mikroorganismům a stanoví názvy pro používání. Zahrnuje terminologii týkající se ochrany rukou a ochranných rukavic. Norma se používá současně s EN 420. Tato norma nestanoví požadavky na ochranu proti mechanickým rizikům. Požadavky se týkají především: penetrace, permeace, mechanických vlastností, značení a rozsahu informací poskytovaných výrobcem.