Časový limit vaší relace brzy vyprší v důsledku neaktivity. Kliknutím na tlačítko OK prodloužíte časový limit o dalších 120 minut.
- Záruka 10 let
- Zboží skladem druhý den u vás
- Odpověď k poptávce do 24 hodin
- Jsme tu pro vás
Popis a parametry
- Antivibrační pracovní rukavice ze štípené hověziny s integrovanými polštářky v dlani a spodní části prstů. Dodávány ve velikosti 10.
- velikost: 10
- materiál: štípená hovězina, antivibrační polštářky z poretenu (guma)
- barva: šedá/černá
- typ: nezateplené
- povrch: nepovrstvené
- kategorie: CAT 2
- certifikace: EN 388 (2X22), EN ISO 10819, EN 420
- balení: 10 párů
- EN 420: Definuje všeobecné požadavky pro design a konstrukci rukavic, nezávadnost, pohodlí a účinnost, označení a informace platné pro všechny ochranné rukavice. Informace jsou přiloženy v návodu.
- EN 388: Tato evropská norma specifikuje požadavky, metody zkoušení, značení a dodávané informace pro ochranné rukavice proti mechanickým rizikům způsobeným oděrem, řezem čepelí, trháním a propíchnutím. Norma je použitelná jen spolu s EN 420. Stupeň ochrany se udává v závorce za normou, například EN 388 (4131), v pořadí: - ochrana proti oděru (0 - 4),
- - řezu čepelí (0 - 4),
- - trhání (0 - 5), - propíchnutí (0 - 4).
- EN ISO 10819: Tato norma stanovuje metodu laboratorního měření, analýzu dat a uvádění činitele přenosu vibrací rukavicí s materiálem snižujícím vibrace, který pokrývá dlaň, prsty a palec ruky.
- CAT 1: Osobní ochranné prostředky jednoduché konstrukce, jejichž návrh vychází z toho, že uživatel je schopen sám zhodnotit úroveň ochrany proti rizikům, která mohou být včas a bezpečně uživ
- Norma EN 420
- Norma EN 388 : 2X22
Specifikace
Informace o produktu
značka | CXS |
---|---|
Prodejní jednotka | balení |
Stránka papírového katalogu | 1999 |
Parametr
Velikost rukavice | 10 |
---|---|
Materiál | Kůže |
Model | nezateplené |
Počet párů | 10 |
Norma EN 420 | ano |
Technické údaje | Norma: EN 388, EN ISO 10819, EN 420 |
Plocha s povlakem | Žádné |
Norma EN 388 | 2X22 |
Recenze jsou pravdivé a spolehlivé. Chcete-li se dozvědět více o postupech ověřování a kontroly, klikněte zde.